Dag 10

10 mei 2017 - New Orleans, Louisiana, Verenigde Staten

Dag 10 – woensdag 10 mei

Beste followers,

Onze 2de dag in New Orleans, Louisiana is verdeeld aan een bezoek aan het grootste museum ter wereld over wereldoorlog 2 en een riviertocht met een stoomboot op de Mississippi.

Het weer vandaag is nog altijd zalig maar toch af en toe een wolkje aan de hemel.

Om 9u zijn we aan het museum. Als het je interesseert is het effectief een fantastisch museum. Je kan een 4D-film zien met realistische geluiden en beelden waar ons Diana telkens bijna de zaal bijeen riep omdat ze schrok. We hebben daar bijna 4u rond gewandeld en het was echt de moeite. Maar nogmaals, het moet je interesseren.

In de namidag hadden we een tochtje met een raderboot geboekt met lunch.
Het was een heerlijke tocht op da riviereke. (zie filmke van rader)
We hebben ook een leuk koppel leren kennen van St-Louis op de boot. Mijn kaken doen nog pijn van het lachen, het was supertof !!!
Ook werd er door een gids verteld hoe de tornado Katrina door New Orleans is getrokken met al de gekende gevolgen in 2005.

Het is een rustige maar leuke dag geworden van onze droomreis.
Elke dag genieten we nog altijd van deze perfecte geplande reis door ons Dianake !!!!

Morgen trekken we naar Lafayette, Louisiana.

Slaapwel, lieve vrienden.

1. Karine:
    11 mei 2017
    ooooooh leuk!!!!zo'n tochtje op de mississippie.da mocht nu ni ontbreken he!op naar het volgende avontuur.
  2. Karine:
    11 mei 2017
    oooh,leuk zeg!zo'n tochtje op de mississippiemag ni op t programma ontbreken he als jedaar bent!op naar het volgende avontuur.
  3. Karine:
    11 mei 2017
    eerst verschijnt er niks en nu staat het er 2x op!k heb nog change dak nog kan meegenieten,k had vandaag ook een avontuur!een stukske vlees dat in mn keel bleef zitten !na veel proberen kwam het er toch terug uit!amai,da as wel efkes verschieten zene!
  4. Leen:
    11 mei 2017
    Lijkt daar echt wel de moeite zeg , chique motto's trouwens ;-)