Dag 3
3 mei 2017 - Tuscaloosa, Alabama, Verenigde Staten
Geachte vrienden,
Ten eerste hoop ik dat mijn verhaaltjes een beetje aangenaam en interessant zijn om lezen. J
Onze 2de nacht in Amerika was eigenlijk niet veel beter. Te vroeg gaan slapen dus ook te vroeg wakker ... Om 6u opgestaan na al meerdere keren wakker te zijn geweest ... Dit is de laatse keer dat ik over onze ‘bedproblemen’ ga babbelen hé ;-)
Na 2 vermoeiende dagen wordt dit een reisdag eigenlijk.
Vandaag staat er een rit van 330km te wachten richting Tuscaloosa, Alabama. Het zal een rustig dagje worden.
Onderweg zijn we gestopt aan het Mercedes-Benz museum in Vance, Alabama. Dat viel beetje tegen ... Op een kwartiertje terug buiten maar het was wel gratis. Er staan verschillende modellen van oud naar nieuw. Mooie auto’s maar eigenlijk niet de moeite om te bezoeken vinden wij.
Tot 14u was het zonnig en rond de 30°C, maar vanaf dan is het bewolkt geworden met meer wind.
Eens aangekomen in ons hotel (La Quinta Inn) zijn we onmiddelijk met een biertje en een boekje aan’t zwembad gaan zitten. Zelfs zonder zon kan dat heel relaxerend zijn J.
Vanavond gaan eten in het ‘Dreamland BBQ’ ... blijkt wereldbekend te zijn voor zijn ribbetjes.
Het wordt zelfs aangeraden in allerlei toeristenboeken van Amerika.
En een ervaring is het geworden amai, niets van wat je verwacht ... Aan de buitenkant is het precies een woonwagen uit zo’n typisch woonwagen-park in Amerika. Eens binnen wordt het niet beter, de ‘patron’ draagt een revolver ... Zoiets verwacht je niet onmiddelijk. Maar de ribbetjes mmmmmmmm zijn heeeeerlijk !!
Echt een aanrader moest je ooit in deze buurt komen amai J.
We kunnen niet elke dag boeiende dagen zoals in Atlanta hebben, want anders houden we dit ook geen 4 weken vol. Dus vandaag een korter verhaaltje voor mijn blijde volgers en lezertjes.
See and hear you tomorrow, kids !!!!!!

Geniet ervan!
Het ziet er daar super interessant uit! Geniet met volle teugen!
Wij willen wel graag meer foto's van Diana zien ;) (ni slecht bedoeld! ;))
Veel groetjes uit de Bloemmolens!